https://www.douffetheuts-letselschade.nl/mw-mr-m-m-van-tol/l10c4
 

Letselschade specialisten in Limburg

Lees meer over letselschade

 

Douffet Heuts Letselschade

Douffet Heuts Letselschade is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Specialisten

Mw. mr. M.M. Van Tol

Monique van Tol is medeoprichter en vennoot van Douffet & Heuts Advocaten. Zij studeerde in 1988 civielrechtelijk af aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft zij in 1990 de postdoctorale studie Internationaal en Europees Recht aan de Vrije Universiteit in Brussel gevolgd.

Zij is in februari 1990 beëdigd als advocaat. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht en internationaal privaatrecht. Haar praktijk is gericht op het aansprakelijkheidsrecht en letselschaderecht. Zij is als letselschadeadvocaat tevens lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Monique beheerst de Engelse taal.

Bekijk al onze advocaten

Monique van Tol advocaat letselschade huurrecht arbeidsrecht contractenrecht