https://www.douffetheuts-letselschade.nl/werkzaam-in/sittard-geleen
 

Letselschade specialisten in Sittard-Geleen

Ontdek wie wij zijn

 

Letselschade Sittard-Geleen

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Douffet Heuts Letselschade heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het behartigen van de belangen van slachtoffers in letselschadezaken.

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval vindt altijd onverwacht plaats. Of u wordt slachtoffer van een geweldsmisdrijf. Wanneer er sprake is van letsel, kan zo’n gebeurtenis grote gevolgen hebben voor diegene die het overkomt. Een slachtoffer ervaart persoonlijk leed, maar ook de financiële schade op diverse gebieden maakt een diepe impact.

Ontdek wie wij zijn

letselschade-sittard-geleen

Wilt u een vrijblijvende adviesafspraak maken?

Ons kantoor biedt een gratis eerste gesprek aan. In deze intake van maximaal een uur maakt u kennis met een van onze letselschadespecialisten. U bespreekt samen uw zaak. De letselschadeadvocaat legt uit wat u kunt verwachten in uw zaak en wat de verwachte kosten zijn.

Maak nu een afspraak

Specialisten

Mw. mr. M.M. Van Tol

Monique van Tol is medeoprichter en vennoot van Douffet & Heuts Advocaten.

Mw. mr. L.N. Geerman

Lee-Ann Geerman is tijdens haar studie begonnen als juridisch medewerkster bij Douffet & Heuts Advocaten.

Werkwijze letselschade advocaten regio Sittard

Ons kantoor biedt een gratis eerste gesprek aan. In deze intake van maximaal een uur maakt u kennis met een van onze letselschadespecialisten. U bespreekt samen uw zaak. De letselschadeadvocaat legt uit wat u kunt verwachten in uw zaak en wat de verwachte kosten zijn. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor. Bent u mindervalide of is de reisafstand voor u te groot, dan kan de letselschadeadvocaat u ook thuis bezoeken.

1. Eerste advies letselschade

Alleen als een ander aansprakelijk is, kan de schade worden verhaald te zijn. Wij willen daarom eerst een inschatting maken van de juridische haalbaarheid. Voor een vrijblijvende beoordeling van uw situatie, kunt u ons bellen op +31 (0) 85 130 91 74, een e-mail sturen naar letsel@douffetheuts-letselschade.nl of het contactformulier invullen.

2. Thuisbezoek letselschade advocaat in Sittard-Geleen

Als wij beoordelen dat wij schadevergoeding te voor u kunnen claimen, dan nemen wij uw zaak kosteloos aan. Om het dossier goed op te starten dienen wij op de hoogte te zijn van alle relevante omstandigheden omtrent het ongeval, uw letsel en uw schade en komen wij bij u langs. Zie voor onze werkwijze deze pagina.

3. Aansprakelijke partij aanschrijven

Op basis van de beschikbare gegevens sturen wij de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling. Wij maken voor u dan aanspraak op vergoeding voor alle letselschade die u als gevolg van het ongeval lijdt. Wij vragen daarbij meteen om een voorschot op de schadevergoeding, zodat u geen finnanciële problemen krijgt.

4. Opvragen (medische) informatie

Uw claim moet wel worden onderbouw met bewijsstukken. Hieruit moet uw letsel en uw schade blijken. Wij vragen daarom informatie op bij uw medische behandelaars, natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft. Bonnen, facturen en loonstroken zijn ook belangrijk. Bewaar deze dus goed.

5. Letselschade berekenen / schadevergoeding claimen

Als de verzekeraar aansprakelijkheid heeft erkend, dan maken wij een berekening van uw letselschade. Het is de basis van de schadeclaim. Dit wordt gedurende de looptijd van de zaak steeds geactualiseerd en opnieuw ingediend, waarbij we steeds verzoeken om een tussentijds voorschot om het financiële verschil te compenseren.

6. Afwikkeling letselschade

Op enig moment kan uw dossier worden gesloten. Dat kan zijn wanneer u bent genezen of wanneer duidelijk is wat de gevolgen zijn voor u op de lange termijn. Dan kan worden onderhandeld over de slotuitkering. Uw letselschade kan dus worden afgewikkeld. Bij de slotuitkering wordt, als dit niet al eerder is becijferd, ook het smartengeld vastgesteld. Het afwikkelingsvoorstel gaat pas naar de aansprakelijke partij als u ermee instemt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten